Взимаме рандъм свиня, по възможност дибела, мъзна и гнясна. Разфасоваме я грижливо. Взимаме всичко от свинята, което става за ядене. Изхвърляме го. Взимаме всичко останало (зурла, крачета, уши, хрущяли, дреболии, очи, черва и пр.). Поглъщаме го в суров вид БЕЗ ДА ДЪВЧЕМ. Осланяйки се на естествените реакции на организма си, повръщаме всичко в голяма тенджера. Дефекираме в тенджерата. Разбъркваме сместа усърдно. СДЪВКВАМЕ съдържанието на съда и го поглъщаме. Отново повръщаме всичко, но този път в предварително намазана с лой тава, която поставяме за 20000 години във фурната, докато всичко, което може да се желира, се желира. Готовата пача трябва да престои в хладилник в продължание на 2 седмици, за да стегне. Добавяме чесън на парцали или на вкус.
Добър апетит!
4 коментара:
ти си просто идиот други думи нямам,
Евала, рецептата е идеална. И раобти безотказно. Сервира се със черен хайвер от шведска сьомга. Направо да си изядеш пръстите на краката.
страхотна ти си гений, за нобелова награда по готварство си
ха-ха супер забавно споделена страхотна рецепта, мерси :)
Публикуване на коментар