четвъртък, 28 февруари 2008 г.

Бабина рецепта за... пача :(

Взимаме рандъм свиня, по възможност дибела, мъзна и гнясна. Разфасоваме я грижливо. Взимаме всичко от свинята, което става за ядене. Изхвърляме го. Взимаме всичко останало (зурла, крачета, уши, хрущяли, дреболии, очи, черва и пр.). Поглъщаме го в суров вид БЕЗ ДА ДЪВЧЕМ. Осланяйки се на естествените реакции на организма си, повръщаме всичко в голяма тенджера. Дефекираме в тенджерата. Разбъркваме сместа усърдно. СДЪВКВАМЕ съдържанието на съда и го поглъщаме. Отново повръщаме всичко, но този път в предварително намазана с лой тава, която поставяме за 20000 години във фурната, докато всичко, което може да се желира, се желира. Готовата пача трябва да престои в хладилник в продължание на 2 седмици, за да стегне. Добавяме чесън на парцали или на вкус.

Добър апетит!

4 коментара:

Анонимен каза...

ти си просто идиот други думи нямам,

Анонимен каза...

Евала, рецептата е идеална. И раобти безотказно. Сервира се със черен хайвер от шведска сьомга. Направо да си изядеш пръстите на краката.

Unknown каза...

страхотна ти си гений, за нобелова награда по готварство си

Анонимен каза...

ха-ха супер забавно споделена страхотна рецепта, мерси :)

Нещата такива, каквито са...