петък, 19 октомври 2007 г.

До Сънчо: FUCK YOU!

Защо, Сънчо, защооо??? Какво сме ти направили?!? Песничка ти посветихме, предаване! Децата ти се радват! Заедно сме отраснали, дет' се вика! Защо тогава, Сънчо, ни караш да спим?! Защо ВСЯКА нощ?! Защо и през деня?! Защо всички?! Знам, бе, ясно - трябвало да регенерираме енергия, да сме били свежи, усмихнати и трудоспособни на другия ден... Това всички сме го чували. Хубаво, ама защо, бе братче?! Не можа ли друг начин да измислиш??? Нещо по-кратко, по-лесно, по незадължаващо от съня? Защо трябва, кажи ми, ЕДНА ТРЕТА от живота си да прекарам така?! В сън... По-флегматични можеше да ни направиш, по-слепи, по-глухи (Тия сакатлъци също идват, но когато не си спал!!!), но нееееее - ти реши, че трябва да сме МЪРТВИ! Говориш глупости, ще кажеш ти, ама не си прав! Докато спя, аз съм легнал, неподвижен съм, не виждам, не чувам, нямам съзнание - демек труп съм!!! Не можа ли да ти светне крушката над главата и да измислиш нещо по-практично? (Впрочем на теб там горе сигурно не ти светва крушка, а звездичка ли, луна ли, ебал ли съм го...) Сигурен съм, че даже не си си задал въпроса "Добре де, аз хубаво го измислих това със спането, ама дали им е удобно на ония по земята?" През ум не ти е минало, нали? Педераст.

Ти, куче мръсно, не старееш. Аз я живея, я не живея 70-80 години и мра. Кой, копеленце тъпо, ти разреши да се разполагаш с половината ми живот? Я да видим, тоя е мой за толкова часа, к'во да го правя? Ми понеже не ми дават да го убия, просто ше го вкарам в кома. Успяваш, браво. Докога бе?!? Докога смяташ да ме убиваш всеки ден? Докога?!? Кой знае нощем к'ва гавра с трупове пада... Страх ме е да си помисля даже... Педераст.

ОК, сънувам. Не си ми давал да да си спомням сънищатата от години, но, хайде, да кажем, че тези дни прилично си наваксваш. Сънувам невероятни глупости между другото, но всичко е плод на идиотщината и на идеализма ми, които, колкото и да е странно, се комбинират по великолепен начин... Чудничко, сънувам. Ами тези, дето не сънуват? Тези, дето само си стоят така през нощта, като локви? Тях ги мъчиш цял живот, докрай! Това, приятелю, не е естествена смърт - ти ги уморяваш! Да не говорим, че самите сънища нямат нищо общо с теб! Всеки знае, че за сънищата се грижи Пясъчният човек или т.нар. Sandman! Ти осигуряваш само ефирното време и то, защото си длъжен! Педераст.

И не ти ли стига нощта, бе? Минимум осем часа са това! Но алчно говно като теб не се задоволява с осем часа, нали? Трябва, мислиш си, да ги помъча и през деня! И никога не знаеш кога точно ще те удари пустият му сън! Има и случаи, в които заспиваш докато вършиш нещо! За Бога, хора са умирали, защото са заспивали! Работиш с опасна машина, заспиваш над нея и хоп - намират те три седмици по-късно по миризмата! Знаеше ли го това, Сънчо? Знаеше ли, че хора умират заради теб? Знаеш, разбира се, как да не знаеш... И се радваш. Инцидент, нещастен случай - нищо не могат да ти лепнат. Изверг...

Аааа, сетих се за нещо друго - безсънието! Какво ще кажеш за тези бедни душици? Има хора, които не могат да спят. Спи им се бе, ама не става. Аз нямам вина за тяхното нещастие, но знам кой има ;) Защо, изчадие на тъмнината, трябва да ни измъчваш по толкова долни начини? Добре, решил си, че няма да спят (най-вероятно, защото си завършен садист), но това го приемаме, няма къде да ходим. Защо обаче тези хора продължават да изпитват физическа и психическа нужда от сън? Аз знам защо. Защото си Сатаната. Защото крадеш живота, който Бог ни дава и го превръщаш в гнусния си сън. Бог дал, Бог взел. Сънчо само взел и после пак взел, и пак, и пак, и пак... ...и накрая умираш. Това е.

Ликуваш ли, Сънчо? Ликуваш ли, принце на нощта? Представям си празничния блясък в извратения ти поглед, когато вършиш злините си. Гад! Перверзник! ДУШМАНИН!
Ти и само ти си причината въобще да съществуват изродени форми на живот като сомнамбулизма... Харесва ти да ни тормозиш, нали, да се гавриш с нас, да ни унижаваш...

"...когато един сомнабул представлява опасност за себе си или околните, добре е той да бъде събуден. Има случаи на смърт на сомнамбули, паднали от прозорци по време на сън."

Това ни е успокоеноето - че поне един-друг можем да се будим, да се пазим от теб, чудовище такова.

"Според съпругата му, диригентът Хари Ф. Розентал по време на сън се изправял в леглото си, дирижирал и вокализирал инструменти."

NO COMMENT.

"В известната пиеса на Шекспир "Макбет" се споменава, че лейди Макбет е сомнамбул и накрая тя полудява и се самоубива."
_____________________Wikipedia.org________

Няма какво повече да се каже. Остана само едно и мисля, че говоря от името на целия човешки род:

FUCK YOU, СЪНЧО!!!
...............................................................................................



________________________________________________

До пушачите Vol. 1 (защото ще има и още!)

Защо бе, егоисти такива, не можете да разберете, че не сте сами на тая планета?
Разберете, че не искам да ви дишам дима!
Не искам да смърдя на цигарите ви!
Не искам да живея по-малко, защото съм пасивен пушач!
Не искам да се чувствам некомфортно навсякъде, където сте вие!
Писна ми да правя салта и кълба и да се търкалям по тротоарите, за да избягвам тъпите ви огромни натрапчиви облаци пушек!
Писна ми да си задържам дъха почти до смърт, когато минавам през 3892934 поредни облака дим! Накрая ще хвана белодробно заболяване и моля забележете - не ОТ, а ЗАРАДИ цигарите!
Писна ми да ме карате да се местя 5 метра по-вдясно на спирката, за да не ви дишам отровата!
Писна ми да настъпвам фасове на всеки квадратен сантиметър!
Писна ми да виждам горящи кофи за боклук!
Разберете и че, когато са пластмасови, се топят!
Писна ми да ми замърсявате въздуха!
Писна ми да кашлям!
Писна ми децата да ви дишат изгорелите гадости!
Не искам глобално затопляне!
Не искам парников ефект!
Искам си хубавата българска зима!
Искам над София да летят птици, без да се задушават!
Искам да се разхождам на спокойствие!
Искам да си разхождам кучето на спокойствие! (да, някога имах такова...)
Не искам ши*ани 7-сантиметрови топлолюбиви хлебарки в квартала си!
Писна ми да ме карате да си държа дрехите в друга стая, за да мога да заспя без да ми смърди на пушено!
Писна ми да обвинявате колите и фабриките! Те не са виновни, че пушите! Те не са единствените!!!!!!
Писна ми да казвате, че, ако вие спрете, нищо няма да се промени и че ще спрете да пушите, ако всички останали пушачи спрат!
Писна ми да си хвърляте фасовете пред краката и да не ги настъпвате!
Писна ми да ви гася фасовете! Научете се сами беее!!!!
Писна ми да си мислите, че на никого не пречите!
Писна ми да ми пречите!
Писна ми да пушите!
Писна ми от вас!!!!

Защо не можете да разберете, че всяка секунда живот е ценна?! А ако сте решили да се самоубивате - МОЛЯ не убивайте и мен или просто се гръмнете!!!
Защо не разбирате, че ПУШЕНЕТО УБИВА!
Само човекът може да бъде толкова тъпо животно: на кутията пише, че употребата на продукта съкращава и влошава по всякакъв начин живота на него, на децата му, на приятелите му и на всички околни. Човекът ясно осъзнава, че недостатъците на продукта са стотици пъти повече от предимствата му. Въпреки всичко, той не само го употребява, ами ПЛАЩА за него!!! Аз ли съм крив или светът е ненормален?!?!?!?! СТИГА!!!!!!!!!!!!

А на който му се спори - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=8355 Тук съм казал същото. Има коментари, има спорове, има всичко, има много и ако някой започне да ми се кара, без да е прочел какво пише там, ще се бием...

И хайде да се разберем - не мразя ВАС. Имам приятели пушачи (които, разбира се, винаги се съобразяват с мен). Мразя това, че пушите. Мразя цигарите. Мразя производството на цигари. Мразя факта, че им пълните джобовете, за да ви тровят. Това мразя.
Айде със здраве, както казваше човекът от Стрелбище, който се мислеше за регулировчик...


Няма смисъл да ви казавам кои дробове са на пушача...

Нещата такива, каквито са...